HSP AS

fade

Vukovarsko-srijemski HSP AS bit će jamac stabilnog razvoja istoka Hrvatske!

15 Lipanj 2017 In Vukovarsko-srijemska

U stranačkim prostorijama u Vinkovcima dana 14.06.2017. s početkom u 19,00 sati održana je sjednica Županijskog vijeća HSP AS Vukovarsko-srijemske županije, prva nakon nedavno održanih lokalnih izbora. Pod predsjedanjem predsjednika ŽV HSP AS VSŽ Antuna Tonija Žagara ing. graf. analizirani su ostvareni rezultati po gradovima i općinama te su doneseni zaključi o narednom djelovanju stranačkih podružnica s područja Županije u nadolazećem razdoblju.

HSP AS na izborima za Županijsku skupštinu Vukovarsko-srijemske županije izašao je samostalno te je polučio izvrstan rezultat osvojivši dva vijećnička mandata. Uz predsjednika stranke Hrvoja Ničea mag. oec. uz Županijsku skupštinu još je izabran Antun Toni Žagar ing. graf. Nakon konstituirajuće sjednice ovog tijela koja će se održati 20.06.2017., kako je i obećao, predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec. svoje mjesto županijskog vijećnika, kako je i najavio prije izbora, prepustit će jednom od stranačkih dužnosnika koji su bili niže pozicionirani na listi.

Ovom prigodom, svi stranački dužnosnici ŽV HSP AS VSŽ usuglasili su se kako HSP AS u Županijskoj skupštini Vukovarsko-srijemske županije treba djelovati kao konstruktivna oporba gdje će se podržati svi projekti koji vode prema boljitku Vukovarsko-srijemske županije i njihovih stanovnika, ali i gdje će se jasno i nedvosmisleno upozoravati na sve poteze vladajućih koji odstupaju od njihovih predizbornih obećanja i koji ne idu u smjeru transparentnog i učinkovitog vođenja Županije.

Nazočnima se između ostalih obratio i novoizabrani predsjednik Općinskog vijeća Općine Nijemci, član Predsjedništva HSP AS Mirko Jurišić koji je naglasio kako je ostvareni rezultat izuzetan temelj za daljnji razvoj stranke na hrvatskom istoku. „Nakon izuzetno loših rezultata na parlamentarnim izborima 2016. godine, u samo nekoliko mjeseci uspjeli smo ostvariti respektabilan rezultat koji sada ne smijemo prepustiti slučaju nego ga moramo radom na terenu još snažnije unaprijediti!“, zaključio je Mirko Jurišić.

ŽV HSP AS VSŽ donijelo je odluku kako će se do 15.07.2017. izabrati koordinatori u svim općinama na području Vukovarsko-srijemske županije u kojima stranka do sada nije aktivno djelovala. Na taj način će stranka spremno dočekati eventualne prijevremene parlamentarne izbore za razliku od prošlogodišnjih.

Na kraju sjednice nazočnima se obratio i predsjednik HSP AS Hrvoje Niče mag. oec. koji je svim stranačkim dužnosnicima, članovima i simpatizerima zahvalio na doprinosu u ostvarivanju ovog rezultata te naglasio: „Na sjednici Predsjedništva HSP AS koja će se održati 01.07.2017. u Zagrebu donijet će se niz odluka kojima će se ići prema osnaživanju županijskih vijeća i podružnica diljem Hrvatske. Na taj način ostvarit će se uvjeti za provođenjem dosljedne i konzistentne stranačke politike na svim razinama. Cilj je postaviti HSP AS na hrvatskoj političkoj sceni kao dosljednu političku opciju koja neće koalirati sa svima samo da ugrabimo komadić vlasti, već kao opciju kojoj je napredak i prosperitet Hrvatske i Hrvata na prvom mjestu!“

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Vukovarsko-srijemska Vukovarsko-srijemski HSP AS bit će jamac stabilnog razvoja istoka Hrvatske!