HSP AS

fade

Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Cro Demoskop… HSP AS među 10 vodećih stranaka u RH!

06 Rujan 2017 In Novosti
U svom najnovijem mjesečnom istraživanju Cro Demoskop o popularnosti političara i političkih stranaka, agencije Promocija plus, HSP AS čvrsto drži svoju poziciju te se nalazimo među 10 vodećih stranaka u državi. Njihovo redovito mjesečno istraživanje provedeno je početkom rujna od 01.09. do 04.09. ove godine, a objavio ga je N1 TV i drugi tiskovni I elektronski mediji.
 
HSP AS kao jedna od najsnažnijih stranaka desnice i stožerna stranka pravaškog političkog spektra nalazi se na 10 mjestu po popularnosti.  Većina desnih i pravaških stranaka se ni ne pojavljuju u ovom istraživanju, a isto tako neke favorizirane medijski su daleko iza nas iako mnogi od njih su stekle parlamentarni status kroz političku trgovinu i „šlepanje“ uz HDZ ili SDP.
 
HSU, Glas, HDSSB i HSLS se nalaze iza nas na rejtingu između 0,4 i 0,8 posto. Stranke koje se nazivaju desnicom, a u stvarnosti su HDZ-ovi sateliti kao što su HRAST ili HDS koji doslovno više u anketama niti na terenu ne postoje.
 
Ovakav rejting HSP AS svakako je poticaj za turbulentna politička vremena koja nas očekuju te pripreme koje moramo odraditi pripremajući se za eventualne prijevremene parlamentarne izbore kao i nadolazeće izbore za EU parlament i predsjedničke izbore.
 
Da hrvatski birači nisu slijepi govori i činjenica da se kao najpopularniji političar navodi „Nitko“, a na ljestvici negativnih političara svoju poziciju već treći mjesec zaredom zacementirao je premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ostavljajući konkurenciju daleko iza sebe.
 

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Novosti Cro Demoskop… HSP AS među 10 vodećih stranaka u RH!