HSP AS

fade

Stjepan Ranogajec: “Prodali smo temeljno ljudsko pravo“!

06 Listopad 2017 In Krapinsko-zagorska
Hrvatska danas ne gospodari s četiri najveća izvora pitke vode u zemlji.Svi izvori završili su u stranim rukama,u koncesijama na najmanje 50 godina. Lipički studenac u rukama Slovenije,Sveti rok-Saudijska Arabija,Cetina-Of schor kompanija iz američke države Delaver a Jamnica je založena za kredit Agrokora i u vlasništvu je banaka. Iz tog razloga predsjednik Časnog suda HSP AS i predsjednik ŽV KZŽ HSP AS Stjepan Ranogajec je na sjednici Županijske skupštine KZŽ postavio pitanje županu da  odgovori što je s izvorom termalne vode u općini Zagorska sela mjesto Harina zlaka jer posjeduje saznanja da je navodno probijena cijev ispod Sutle i da izvor koristi Republika Slovenija za potrebe Atomskih toplica.
Dali je izdana koncesija Sloveniji? Kome oni plaćaju vodu iz Hrvatskog izvora? Što o tome znade Županijska javna ustanova za očuvanje prirodnih resursa? Postavljena su mnoga pitanja od strane Županijskog vijećnika Stjepana Ranogajca ali službenih odgovora nema.
„Vrijeme je da se osvijestimo,mi koji nismo kupljeni i koji imamo sposobnost rasuđivanja i da ostavimo našoj djeci u naslijeđe prirodna bogatstva koja imamo“poručio je Ranogajec.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Krapinsko-zagorska Stjepan Ranogajec: “Prodali smo temeljno ljudsko pravo“!