HSP AS

fade

Prema CRO Demoskopu HSP AS se učvrstio među 10 najpopularnijih stranaka

07 Listopad 2017 In Grad Zagreb

Agencija Promocija Plus provodi redovita mjesečna istraživanja o popularnosti stranaka i političara u RH pod imenom CRO Demoskop. Zadnje takvo istraživanje obavljeno je od 02. do 05.10.2017., a objavio ga je HRT kao i drugi elektronski i tiskovni mediji.

Treći mjesec za redom HSP AS se u ovom relevantnom istraživanju nalazi među deset najpopularnijih stranaka. Politička i gospodarska kretanja su turbulentna ali se to isto ne odražava na rejting vodećih političkih stranaka. Održava se jedino da je premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i ovaj mjesec najnegativniji političar.

HSP AS može biti privremeno zadovoljan ovakvim stanjem ali ako želi zadržati primat na pravaškoj sceni te osnažiti svoj utjecaj na ukupnoj političkoj desnici aktivnosti na terenu morat će biti opsežnije i snažnije. Lijevo-liberalni mediji uglavnom kontroliraju državni medijski prostor gdje HSP AS sa svojim jasnim i definiranim stavovima nailazi na medijsku blokadu i zid šutnje. Treba se uporno probijati putem lokalnih medija, dostupnih elektronskih i društvenih mreža. Okupljanje na vjerodostojnom političkom programu i zaštiti nacionalnih interesa koje zagovara HSP AS nemaju alternative.

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Grad Zagreb Prema CRO Demoskopu HSP AS se učvrstio među 10 najpopularnijih stranaka