HSP AS

fade

Dopredsjednik GV HSP AS grada Zagreba Luka Ilić na startu HOS-ovog maratona!

10 Listopad 2017 In Grad Zagreb

Memorijalni ultra maraton Zagreb – Vukovar pod nazivom „Putevi dragovoljaca HOS-a i bojovnika Domovinskog rata“ tradicionalno se ove godine održava po 16-ti put. Start ovogodišnjeg maratona krenuo je sa zagrebačke Kustošije, Trg siječanjskih žrtava 10.10.2017. u 10,00 sati.

Pozivu predsjednika UDHOS-a grada Zagreba Ivana Friščića i ove godine se odazvao HSP AS koji tradicionalno kao i svih prijašnjih daje svoj doprinos u organizaciji i provođenju ove hvale vrijedne manifestacije.

Tijekom petodnevnog ultramaratona, 9 natjecatelja iz Hrvatske i drugih zemalja proći će pet dionica ukupno dugih 344,1 kilometar čiji je cilj na mjestu masovne grobnice Ovčara u Vukovaru. Dolazak maratonaca na Ovčaru očekuje se u subotu 14.10.2017. u ranim popodnevnim satima.

U organizaciju ultramaratona izravno je tijekom zadnjih godina osobno bio uključen dopredsjednik GV HSP AS Grada Zagreba Luka Ilić. Isto je i ove godine te je upravo i on bio najviši predstavnik stranke na startu ultramaratonaca u Zagrebu. Na samom startu bili su brojni drugi predstavnici obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, predstavnici i izaslanici braniteljskih Udruga proisteklih iz Domovinskog rata ali i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Grad Zagreb Dopredsjednik GV HSP AS grada Zagreba Luka Ilić na startu HOS-ovog maratona!