HSP AS

fade

Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Marijo Pavković imenovan koordinatorm HSP AS za općinu Bistra u Zagrebačkoj županiji !

02 Studeni 2017 In Zagrebačka

Dana 02.11.2017. u Zaprešiću, ispred spomen poprsja Oca domovine dr.Ante Starčevića predsjednik ŽV HSP AS ZGŽ Damir Vučak uručio je Mariju Pavkoviću odluku o njegovom imenovanju za koordinatora HSP AS za podružnicu Bistra. Događanju su nazočili Petar Kovačević dipl.ing. član Predsjedništva stranke na državnoj razini i Anton Matešić član IO ŽV HSP AS ZGŽ i vijećnik Općinskog vijeća Jakovlje. Novoimenovani koordinator za Podružnicu Bistra Marijo Pavković star je 29 godina, zaposlen , oženjen i član je HSP AS od samog osnutka podružnice u općini Bistra. Više puta svojim je trudom doprinosio radu njegove bistranske podružnice. Poznati je sportski djelatnik, prvo kao prvoligaški nogometaš u zagrebačkom Hrvatskom dragovoljcu, danas kao igrač malog nogometa te je u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji pa i diljem RH poznat kao jedan od vođa Bad Blue Boysa, navijačke skupine GNK Dinamo iz Zagreba.
Prigodom imenovanja prvi čovjek bistranskih pravaša obvezao se u najkraćem roku stvoriti uvjete za izborni zbor podružnice HSP AS Bistra te je u svom obraćanju nazočnima naglasio: „Kako na tragu najnovijih događanja unutar i oko HSP AS te nakon pravog poteza i jasnog odmaka vodstva HSP AS od maglovitih pozicija pojedinaca iz HSP AS na račun raznih lokalnih interesnih koalicija i bezuvjetnog distanciranja od politike HDZ-a na državnoj razini, on je pun entuzijazma jer po njemu je sad za očekivati da će do nastupajućeg sabora stranke u Virovitici, ovakvo odlučno vodstvo HSP AS povući i druge beskompromisne poteze koji će širom otvoriti vrata HSP AS pravaškim i drugim srodnim strankama,pozvati ih kao goste na predstojeći sabor i stvoriti preduvjete i osigurati prisutnost njihovih predstavnika,pozvati ih na ujedinjenje te će se tako početi, sa strane HSP AS ispunjavati prvi preduvjeti za ostvarivanje želje svih pravaša pa tako i njegove za formiranjem jedne jedinstvene pravaške opcije a on će na putu ostvarenja tog cilja sve svoje kapacitete, nogometna prijateljstva i životna poznanstva stavi u službu snaženja HSP AS“.
Odmah nakon predaje odluke o imenovanju nazočni su se okupili na središnjem mjesnom trgu u zaprešićkom mjesnom odboru Jablanovec gdje su povodom Dušnog dana zajedno zapalili svijeće kod spomen poprsja prvom poginulom hrvatskom branitelju iz Zaprešićkog kraja hrvatskom tigru Marinku Bašiću , inače ujaku novoimenovanog koordinatora podružnice Bistra . Za podsjetiti se je da je brončano poprsje dao izraditi i postaviti 2014. godine zaprešićki HSP AS. Na kraju radnog prijepodneva provedenog sa svojim suradnicama, predsjednik Županijskog vijeća HSP AS Zagrebačke Županije koji obnaša i dužnost predsjednika Zaprešićkog izvršnog odbora HSP AS Damir Vučak najavio je za utorak 14.11. 2017.godine sazivanje zajedničke sjednice IO HSP AS podružnice Zaprešić i IO ŽV HSP AS ZGŽ koja će se održati u Zaprešiću s početkom u 19:00 sati.Glavna točka dnevnog reda bit će pripreme za predstojeći Sabor HSP AS u Virovitici.

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Zagrebačka Marijo Pavković imenovan koordinatorm HSP AS za općinu Bistra u Zagrebačkoj županiji !