HSP AS

fade

HSP AS tražio minutu šutnje za generala Praljka u Nijemcima uspješno, a u Sisku neuspješno!

02 Prosinac 2017 In Vukovarsko-srijemska

Sjednica Općinskog vijeća Nijemci održana je u četvrtak 30.11.2017., a u tom predstavničkom tijelu HSP AS ima jednog vijećnika i predsjednika Općinskog vijeća. Član predsjedništva stranke i predsjednik Općinskog vijeća Nijemci Mirko Jurišić predsjedavao je sjednicom te je na početku zatražio održavanje minute šutnje za hrvatskog viteza generala Slobodana Praljka. Prijedlog je prihvaćen te je rad nastavljen nakon minute šutnje.

Na sjednici Gradskoj vijeća Grada Siska koja je održana u petak 01.12.2017. odbijen je prijedlog oporbenih vijećnika (HSP AS, HSS, HSLS i HDZ) da sjednica Vijeća počne minutom šutnje za pokojnog generala Slobodana Praljka zbog čega je deset oporbenih vijećnika napustilo sjednicu. U obraćanju novinarima gradska vijećnica iz redova HSP AS i dopredsjednica stranke doc.dr.sc. Vlatka Vukelić istaknula je kako je u Hrvatskom saboru održana minuta šutnje za pokojnog generala i sve poginule branitelje te je upitala zar Gradsko vijeće Siska nije institucija Republike Hrvatske? Pitala se i je li ono postalo „parainstitucija“, a napomenula je i da sve svi dobro sjećamo što se događa kada se republičke institucije ponašaju sektaški. Slične inicijative HSP AS će imati i u drugim predstavničkim tijelima te će biti zanimljivo gdje će se pokazati tko su istinski domoljubi, a tko patvorice.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Vukovarsko-srijemska HSP AS tražio minutu šutnje za generala Praljka u Nijemcima uspješno, a u Sisku neuspješno!