HSP AS

fade

Marijan Brkljačić i HSP AS nisu podržali nepopravljivo loš proračun grada Gospića!

31 Prosinac 2017 In Ličko-senjska

Grad Gospić od subote 30.12.2017. ima privremeno financiranje jer je vladajuća koalicija HDZ, HSP AS i HSS u nastavku sjednice Gradskog vijeća, prekinute u srijedu, opet odbila podržati proračun za 2018. godinu kako ga je predložio gradonačelnik Karlo Starčević (HSP).

Odlučeno je tako na sjednici Gradskog vijeća, čiji je početak kasnio dva i pol sata zbog pregovora različitih političkih klubova predstavničkog tijela međusobno i s izvršnom vlašću, gradonačelnikom i njegovim zamjenicima.

Gospićki gradonačelnik Karlo Starčević (HSP), koji u Gradskom vijeću nema većinu već je u Gospiću na djelu kohabitacija tvrdio je kako je cilj rušiti njega kao gradonačelnika. Vijećnik HSP AS i dopredsjednik Glavnog stana Marijan Brkljačić kao dio vladajuće koalicije nije mogao podržati loš i nepopravljiv proračun. Isti je detaljno proučen unutar naše vladajuće koalicije i zatraženo je od gradonačelnika da predloži novi, realniji, transparentan i provediv proračun. On to nije učinio te je kao kompromisno rješenje prihvatio privremeno financiranje. Gradonačelnik može prije isteka krajnjeg roka predložiti novi proračun ili je opcija koja slijedi prijevremeni izbori za Gradsko vijeće grada Gospića.

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Ličko-senjska Marijan Brkljačić i HSP AS nisu podržali nepopravljivo loš proračun grada Gospića!