HSP AS

fade

Uspješno održan tradicionalni, novogodišnji i memorijalni turnir u Belotu „Stipo Ćorić“!

31 Prosinac 2017 In Vukovarsko-srijemska

Jedan od utemeljitelja stranke, pokojni Stipo Ćorić iz Zagreba bio je poznat ne samo kao veliki ljubitelj Belota nego i kao vrhunski igrač. Njemu u čast svake godine oko novogodišnjih praznika održava se tradicionalni i memorijalni turnir u Belotu za parove koji nosi njegovo ime. Ove godine isti je održan u organizaciji Ogranka HSP AS Šarengrad i Podružnice Ilok dana 29.12.2017. s početkom u 18,00 h u ugostiteljskom objektu „Zrinski“ u Šarengradu. Turniru su nazočili brojni stranački dužnosnici sa svih razina, a neki od njih su se i okušali kao natjecatelji. Zbog ograničenog broja parova nisu svi mogli nastupiti, a razlog više je bilo da se ostavi mogućnost nastupa ne stranačkim sudionicima kao i sudionicima iz prijateljskih stranaka.

Glavni kuhar nadaleko poznatog čobanca i domaćin bio je Gradski vijećnik HSP AS u gradu Iloku Darko Čuvardić. Turniru su ispred Podružnice Ilok nazočili predsjednik Vladimir Papak, tajnica Željka Toth i rizničarka Zora Groznica. Od onih koji nisu nastupili treba istaknuti nazočnost člana Predsjedništva stranke i predsjednika Podružnice Vinkovci Tomislava Miličevića.

U natjecateljskom dijelu nastupili su predsjednik Nadzornog odbora Podružnice Ilok Josip Štipak, predsjednik Kluba vijećnika HSP AS u Općinskom vijeću Lovasa Goran Šibalić, predsjednik Nadzornog odbora na razini RH Tvrtko Dujić, član Časnog suda na razini RH Krešimir Vrljić, član Predsjedništva stranke i predsjednik Općinskog vijeća Nijemaca Mirko Jurišić , glavni tajnik stranke Pero Ćorić i predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec. Turnir je otvorio i vodio Pero Ćorić, a kako to i dolikuje stranci u kojoj vlada stega najdalje iz redova HSP AS dogurao je par Tvrtko Dujić – Hrvoje Niče. U uzbudljivom finalu u kasnim satima osvojili su drugo mjesto, treće mjesto osvojili su članovi HSP AS iz Šarengrada Jozo Grbeš – Duško Vujaković.

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Vukovarsko-srijemska Uspješno održan tradicionalni, novogodišnji i memorijalni turnir u Belotu „Stipo Ćorić“!