HSP AS

fade

Novogodišnja čestitka predsjednika HSP AS Hrvoja Ničea mag. oec.!

31 Prosinac 2017 In Grad Zagreb

Premda je pred nama, nakon dugo vremena, godina u kojoj nećemo izlaziti na birališta, to ne znači da 2018. godina neće biti ništa manje izazovnija od godina iza nas. U 2017. godini, koja je bila sve samo ne politički jednostavna, stvoreni su čvrsti temelji na kojima HSP AS može i mora ostvariti dugoročni politički uspjeh koji ne smije biti odvojen od stvarnosti u kojoj žive Hrvatice i Hrvati diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine te dijaspore.

Kao rijetko koja politička stranka u Hrvatskoj, HSP AS, naše članstvo te naši simpatizeri itekako dijeli sve one dobre i loše strane s kojima se hrvatski narod susreće u svojoj svakodnevnici. U prvom redu riječ je o nedostatku radnih mjesta, pogotovo onih kvalitetnih koji podižu standard života naših sunarodnjaka.Veliki odlazak mladih iz Hrvatske ništa je drugo nego poraz svih dosadašnjih hrvatskih politika koje su bile svrha same sebi, a ne prosperitetu hrvatskog naroda. Nitko nema pravo suditi želji mladih Hrvatica i Hrvata da žive kvalitetno poput njihovih vršnjaka diljem Europe, ali svi mi imamo obvezu i to tešku obvezu da našim mladim Hrvaticama i Hrvati omogućimo da kvalitetu života, koju trenutno u Lijepoj našoj nemaju, u što skorašnje vrijeme ostvare.

Tu počinje i nikada ne završava naša borba da učinimo Hrvatsku boljim mjestom za život, ali borba koja je izuzetno teška bez poluga vlasti, pogotovo kada vlast, vlast na svim razinama, ne razumije potrebe hrvatskog čovjeka koji ne traži ništa više osim dostojanstva izgrađenog na poštenom radu u sređenom političkom, kulturnom i tradicionalnom okruženju o kakvom su sanjale i živote davale generacije prije nas. Što nam znače nove ceste, nove ulice, nove škole ako iste neće imati tko koristiti?

Politički rezultat nikada ne smije biti ispred uspjeha države jer, u konačnici, svrha postojanja političkih stranaka nije i ne smije biti zadovoljavanje uskogrudnih stranačkih interesa, već prosperitet naroda i države u kojoj djeluje. Bez dosljednog zastupanja i provođenja ideologije koju je postavio Otac domovine dr. Ante Starčević u Hrvatskoj nećemo imati niti prosperiteta hrvatskog naroda, niti uspjeha hrvatske države. Stoga nam i u godini pred nama predstoji mukotrpan rad i provođenje programa koji će omogućiti razvoj Hrvatske na političkom, ekonomskom, kulturnom i inim područjima, a da se pri tome ne narušavaju tradicionalne vrijednosti koje su tisućljećima hrvatski narod držale na okupu.

Najsnažnija i logistički najorganiziranija pravaška stranka, HSP AS, apsolutno ima znanja, rješenja i ljude koji su sposobni takve ciljeve provesti u djelo. Na tom tragu svima Vama i Vašim obiteljima u 2018. godini želim u prvom radu puno zdravlja, volje i želje da Hrvatsku izgradimo po našoj mjeri, mjeri koja nije instant rješenje već produkt gena pobjedničke vojske koju su naši preci stoljećima utkivali u nas!

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Grad Zagreb Novogodišnja čestitka predsjednika HSP AS Hrvoja Ničea mag. oec.!